Skip to main content

REFERANSER

“Vi er meget godt fornøyde med jobben Jørn-Tomas gjorde for oss. Vi var i en fortvilende situasjon med vår byggesak og vi hadde nesten gitt opp håpet da vi kontaktet han.

Jørn-Tomas tok tak i saken og resultatet var at kommunen måtte innrømme saksbehandlingsfeil, dekke hans honorarer og vi fikk til og med kreditert alle gebyrene vi hadde fått av kommunen underveis.

Vi opplevde Jørn-Tomas som profesjonell, innsiktsfull og pliktoppfyllende. Vi kan trygt anbefale han”.

Simen Wolmer

“Familien er særdeles fornøyd med hele prosessen og resultatet oppnådd med Jørn-Tomas Einstabland. Vår byggesak var innom kommunen, Statsforvalteren og Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Mye motstand og avslag ble vi møtt med underveis, før til slutt fornuften og jussen vant fram.

Einstabland sin innsikt innen plan- og bygningsrett, kommunikasjonsform og strategiske tilnærming i saken var helt avgjørende for at vi ikke ga opp underveis, og for resultatet til slutt.

Einstabland er tilgjengelig og svært dyktig. Anbefales på det varmeste.”

Hilsen,
Nils Marius Otterstad

“Jeg er veldig godt fornøyd med Jørn-Tomas. Han er ærlig og direkte, og jeg fikk god støtte fra ham hele veien. Jeg fikk alltid hurtig svar hvis jeg lurte på noe, han lytter og er veldig sympatisk og medmenneskelig. Jeg fikk mange gode og nye ideer da jeg diskuterte saken min med ham. Han kan absolutt anbefales. En advokat med en enorm kunnskapsplattform og kompetanse innen eiendomsrett. Tusen takk for samarbeidet.”

Nzar Rasul

“Jørn-Tomas har vist seg å være en svært omgjengelig, hyggelig og imøtekommende medarbeider. Han har vist meget stor innsatsvilje ved utførelsen av sine arbeidsoppgaver, solide kunnskaper og et meget godt juridisk skjønn. Han har utført sine arbeidsoppgaver på en meget samvittighetsfull og grundig måte, og vi er meget fornøyd med hans innsats hos oss. Det var en ubetinget glede å samarbeide med Jørn-Tomas.”

Attest fra Fylkesmannsembetet